ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΚΤΙΡΙΟΥ

 

Ουσιαστική και κάθετα αποτελεσματική παρέμβαση στις όψεις και τα πλαινά τμήματα του κτιρίου.

Εφαρμόζεται σε όλα τα κτίρια με συνήθως μεγάλη κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση και δροσισμό. Εξασφαλίζει άμεσα μείωση κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση έως 50% εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα θερμική άνεση εντός του κτιρίου χειμώνα – καλοκαίρι.
Εξαφανίζει άμεσα όλα τα φαινόμενα έντονης συμπύκνωσης εξαλείφοντας ταυτόχρονα τα συπτώματα μούχλας επι των δομικών στοιχείων εσωστερικά του κτιρίου.

Η προσθήκη εξωτερικής θερμομόνωσης σε υφιστάμενο κτίριο (ως σύνολο) αποτελεί επίσης σημαντική και ουσιαστική αισθητική αναβάθμιση. Εξασφαλίζει υψηλή αντοχή σε έντονη καιρική καταπόνηση, και ιδιαίτερα σε χαμηλές θερμοκρασίες, θωρακίζει το κτίριο προστατεύοντας το από ρηγματώσεις, σπασίματα, αποσαθρώσεις κ.α. Ανάλογα φαινόμενα, ενώ παράλληλα καθιστά εντελώς στεγανή την όψη του κτιρίου, λόγο των τελικών επιχρισμάτων των οποίων φέρει (ακρυλικά και σιλικονούχα παστώδη επιχρίσματα).

 

Τοποθετούμε και υποστηρίζουμε όλα τα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων (Isomat – Knauf – Baumit – Sto κ.α.) σεβόμενοι πλήρως τις προδιαγραφές κάθε συστήματος, προσαρμόζοντας το στις ιδιαιτερότητες κάθε κατασκευής, ώστε να εξασφαλίζουμε στο 100% όχι μόνο το λειτουργικό αλλά και το αισθητικό τους αποτέλεσμα.

Μέσο του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ΄οίκον¨η πρόσβαση σε κατασκευές εξωτερικής θερμοπρόσοψης είναι πλέον πολύ εφικτή. Με υψηλή επιδότηση  και άτοκα ή χαμηλότοκα δάνεια και θέτοντας ως βάση ότι τα χρήματα της επένδυσης αφαιρούνται ήδη στα πρώτα 5 χρόνια από τα έξοδα θέρμανσης και δροσισμού του κτιρίου, θεωρούμε, ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία και δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Η εταιρεία μας μετρώντας αρκετές εδώ και χρόνια απόλυτα επιτυχείς παρεμβάσεις εξωτερικής θερμομόνωσης, αναλαμβάνει την παραπάνω εφαρμογή στο σύνολο της, με μελέτη, ενεργειακό έλεγχο, τοποθέτηση του συστήματος, διευθέτιση παράπλευρων εργασιών, παραδίδει το έργο στο απόλυτο χωρίς να χρειάζεται καμιά επιπλέον εργασία αποκατάστασης.

Η εταιρεία μας με εμπειρία, μόνιμο και εξειδικευμένο προσωπικό, και μέσα από ένα πλαίσιο συνεχούς εκπαίδευσης στα συγκεκριμένα δύσκολα και απαιτητικά συστήματά , εγγυάται κάθετα και αδιαπραγμάτευτα το αποτέλεσμα στις εφαρμογές αυτές ακολουθόντας τες φυσικά με το ανάλογο πλαίσιο γραπτών εγγυήσεων 10 ετίας.