ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΜΕ ΑΦΡΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ

Η στέγη αποτελεί την οροφή του κτιρίου και σύμφωνα με όλα όσα έχουμε δει τις περισσότερες φορές, η όποια θερμομόνωση τοποθετείται ώστε να θερμομονώνεται επί της ουσίας το τίποτα. Μόνο σε κατασκευές στις οποίες η στέγη βάση προδιαγραφής είναι άρτια σφραγισμένη, η θερμομόνωση μεταξύ κεραμιδιών και κτιρίου έχει κάποιο αποτέλεσμα.
Είναι πάρα πολλές οι φορές που δώσαμε λύση και θερμομονώσαμε κτίρια με στέγη στα οποία ο πάνω όροφος ειδικά το χειμώνα ήταν δύσκολο να κατοικηθεί.

Στην περίπτωση λοιπόν της αμόνωτης στέγης, προτείνουμε κάθετα ψεκασμό πολυουρεθάνης 2 συστατικών, στη βάση της στέγης (οροφής κτιρίου) πάχους τουλάχιστον 5cm με καθολική εφαρμογή χωρίς αρμούς – καρφώματα κ.τ.λ.
Η κατασκευή αυτή θα μεταμορφώσει θερμικά το κτίριο. Οι απώλειες θέρμανσης – ψύξης θα μειωθούν αισθητά (μείωση σε κατανάλωση ενέργειας 40%). Η αίσθηση του κρύου, της ζέστης και τη υγρασίας θα εξαφανιστούν στο απόλυτο.

Επιπλέον λόγω ιδιομορφίας του υλικού και της κυψέλης, σε περίπτωση διαρροής από τη στέγη, το νερό δε θα μπορέσει να περάσει στον κάτω όροφο και να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα. Σίγουρη και απόλυτη κατασκευή.

ΔΕΙΤΕ VIDEO: