ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ PVC ΚΑΙ TPO

PVC: Θερμοπλαστικές στεγανοποιητικές μεμβράνες που έχουν ως βασικό συστατικό τους το πολυβινυλοχλωρίδιο. TPO: Θερμοπλαστική πολυολεφίνη που συνδυάζει πολυπροπυλένιο και συνθετικό καου- τσούκ από συμπολυμερή αιθυλενίου-προπυλενίου, με οπλισμό πολυεστέρα.

Οι συνθετικές μεμβράνες PVC και TPO έχουν πεδία εφαρμογής για στεγάνωση σε οροφές κτιρίων, πισίνες και δεξαμενές πόσιμου , σε συστήματα στεγάνωσης πράσινων οροφών και σε συστήματά στεγάνωσης υπογείων τμημάτων κτιρίου στην εξωτερική του επιφάνεια και στην θεμελίωση του. Λόγο της μεγάλης ελαστικότητας και της χημικής τους σύστασης, είναι πολύ ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, προσφέρουν την μέγιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία – όζον και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στις παρασιτικές τάσεις.

Εξασφαλίζουν μέγιστο λειτουργικό χρόνο ζωής του συστήματος στεγάνωσης ανώτερο από κάθε άλλο υλικό το οποίο κατά περίπττωση μπορεί να φτάσει και τα 20 χρόνια .
Οι τεχνικές εργασίες στεγανωσης με μεμβράνες PVC και TPO προϋποθέτουν εμπειρία, τεχνική κατάρτιση, απόλυτη γνώση του αντικειμένου και των υλικών και σε κάθε περίπτωση ειδική μελέτη εφαρμογής.

Η εταιρεία μας με εμπειρία, μόνιμο και εξειδικευμένο προσωπικό, και μέσα από ένα πλαίσιο συνεχούς εκπαίδευσης στα συγκεκριμένα δύσκολα και απαιτητικά υλικά, εγγυάται κάθετα και αδιαπραγμάτευτα το αποτέλεσμα στις εφαρμογές αυτές οι οποίες χαρακτηρίζονται ως πολύ εξειδικευμένα συστήματά στεγάνωσης ακολουθόντας τες φυσικά με το ανάλογο πλαίσιο γραπτών εγγυήσεων των οποίων παρέχει.

ΔΕΙΤΕ VIDEO: