εξοικονομω κατ οικον θεσσαλονικη 2

 • Ο Γ΄ κύκλος του Εξοικονομώ κατ΄οίκον έχει ολοκληρωθεί για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Αναμένουμε εντός 6 μήνου την εξαγγελία του νέου προγράμματος, το οποίο θα τρέξει με νέο οδηγό εφαρμογής ο οποίος θα περιλαμβάνει πιθανόν νέα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια και πιθανότατα τροποποιημένα κατά περίπτωση ποσοστά επιδοτήσεων.
 • Για τους ωφελούμενους του 3ου κύκλου του προγράμματος, οι οποίοι έχουν πάρει αριθμό πρωτοκόλλου – υπαγωγή και αναζητούν σοβαρό και αξιόπιστο συνεργάτη για τις εργασίες τους, η εταιρεία μας έχοντας ολοκληρώσει περισσότερα από 150 προγράμματα Εξοικονομώ κατ’ οίκον, αναλαμβάνει συνολικά, ολοκληρωμένα και αυτοδύναμα την εκτέλεση όλων των παρεμβάσεων του προγράμματος.
 • Με συνολική ανάληψη, νομότυπη και ξεκάθαρη χρηματοδότηση του έργου, ισχυρό πλαίσιο διασφάλισης ποιότητας και αποτελέσματος και με παράδοση έργου εντός 60 ημερών βάση ιδιωτικού συμφωνητικού.

εξοικονομω κατ οικον θεσσαλονικη

εξοικονομω κατ οικον θεσσαλονικη

Button

Η εταιρία μας έχει ως βασική κατασκευαστική αρχή την ποιότητα της εργασίας και των υλικών που χρησιμοποιεί, την διασφάλιση του αποτελέσματος και ακολουθεί κάθε έργο της, με ισχυρό πλαίσιο εγγυήσεων μετά την ολοκλήρωση του.

Κατασκευάζει χωρίς διακρίσεις με την ίδια ποιότητα τάξη και οργάνωση τα έργα της, εντός ή εκτός προγραμμάτων Εξοικονομώ, θέλοντας να έχει σταθερή κατασκευαστική και διαχρονική ταυτότητα.

Συνολική Ανάληψη Εξοικονομω κατ Οικον ΙΙ με:

 • Δωρεάν έλεγχο – αποτύπωση ακινήτου.
 • Έλεγχος νομιμότητας – άμεση τακτοποίηση τυχόν αυθαίρετων.
 • Έκδοση Α’ πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης.
 • Άμεση συλλογή παραστατικών – δικαιολογητικών.
 • Δημιουργία φακέλου ωφελούμενου.
 • Χρηματοδότηση του προγράμματος από την εταιρεία μας.
 • Υλοποίηση παρεμβάσεων εντός 60 ημέρων, με ιδιωτικό συμφωνητικό δέσμευσης παράδοσης.
 • Εκτέλεση εργασιών με μόνιμο προσωπικό της εταιρείας μας.
 • Παρακολούθηση – Διευθέτηση φακέλου μέχρι την ολοκλήρωση.
 • Εγγυήσεις και Πιστοποιήσεις για όλες τις παρεμβάσεις.

Οι παρεμβάσεις που επιδοτούνται είναι:

 • Θερμομόνωση οροφής – κελύφους – πυλωτής – στέγης κτιρίου.
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων με PVC ή αλουμινίου.
 • Αντικατάσταση ρολών σκίασης.
 • Αντικατάσταση συστήματος θέρμανσης (λέβητες αερίου, αντλίες θερμότητας), εγκατάσταση ηλιακού συστήματος ΖΝΧ.
 • Εγκατάσταση inverter κλιματιστικών A/C (εώς 3 τμχ)
 • Αντικατάσταση τεντόπανων σκίασης (τέντες)
 • Παρεμβάσεις έξυπνων συστημάτων (smarthome) τα οποία ορίζονται ως έξυπνος φωτισμός, συστήματα διαχείρισης θέρμανσης – ψύξης και συστήματα απομακρυσμένου ελέγχου.
 • Συστήματα ηλεκτροπαραγωγής από ΑΠΕ (Φωτοβολταϊκά).

Εξωτερική Θερμομόνωση κτιρίου – Εξοικονομω κατ οικον θεσσαλονικη

Το μεγαλύτερο μέρος κατανάλωσης ενέργειας στον πλανήτη αφορά τη θέρμανση και την ψύξη των κτιρίων. Οι τοίχοι, και οι κολώνες αποτελούν δομικά στοιχεία που καθορίζουν τις θερμικές ανάγκες ενός κτηρίου, η ολοκληρωμένη θερμομόνωση των οποίων συμβάλλει αποφασιστικά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη, αναβαθμίζει τη θερμική άνεση των κατοίκων, απαλείφει τις ζημιές από υγρασίες και μούχλες στα σημεία που υπάρχουν θερμογέφυρες αλλά και προστατεύει την κατασκευή από ρηγματώσεις, θραύσεις και τη θερμική καταπόνηση που υφίστανται.

Θερμομόνωση οροφής- Εξοικονομω κατ οικον θεσσαλονικη

Η θερμομόνωση της οροφής αποτελεί μια από τις πιο βασικές επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε ένα κτίριο. Το δώμα αποτελεί το πιο ευπαθές δομικό στοιχείο σε ένα κτίριο. Καταπονείται από τον ήλιο, τον άνεμο, τη βροχή και το χιόνι. Υπάρχουν σήμερα εξαιρετικές λύσεις θερμομόνωσης των δωμάτων που μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση και ψύξη και ανακουφίζουν τους κατοίκους από την υπερθέρμανση το καλοκαίρι και τις χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα. Επίσης το δώμα πρέπει να θερμομονώνεται και για έναν πρόσθετο λόγο, αυτόν της προστασίας της πλάκας οροφής από τη διάβρωση και τις καιρικές μεταβολές που σταδιακά την αποσαθρώνουν.

Αντικατάσταση κουφωμάτων – Εξοικονομω κατ οικον θεσσαλονικη

Μια σημαντική παρέμβαση για την αναβάθμιση των υφιστάμενων κτιρίων, αποτελεί η αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων τους με σύγχρονα, ενεργειακά αποδοτικά κουφώματα με πιστοποιημένες ιδιότητες.
Η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται με την αντικατάσταση των κουφωμάτων με νέα θερμοδιακοπτώμενα κουφώματα, εξαρτάται από τη χρήση του κτιρίου, τα αρχιτεκτονικά του χαρακτηριστικά και το κλίμα της περιοχής.Σε κάθε περίπτωση όμως, η αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νέα, τα οποία διαθέτουν διπλούς υαλοπίνακες και θερμομονωτικό πλαίσιο οδηγεί σε εξοικονόμηση ενέργειας που ανέρχεται σε ποσοστό από 20 έως 25%, ενώ η βελτίωση της θερμικής άνεσης είναι, χειμώνα-καλοκαίρι εντυπωσιακή.

Αναβάθμιση συστήματος Θέρμανσης – Εξοικονομω κατ οικον θεσσαλονικη

Μια από τις σημαντικές ενεργειακές επεμβάσεις σε κτήρια είναι η αναβάθμιση των παλαιών συστημάτων θέρμανσης τους. Τα συστήματα αυτά είναι ενεργοβόρα και για αυτό πρέπει να αντικατασταθούν με συστήματα νέας γενιάς, με πιστοποιημένες ιδιότητες αποδοτικά ώστε να μην καταναλώνουν πολύ ενέργεια.
Μια εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης θεωρείται επιτυχημένη όταν θερμαίνει σωστά και όσο πρέπει, καθώς επίσης εφόσον λειτουργεί οικονομικά και με ασφάλεια.
Οι παρεμβάσεις που προτείνονται είναι

– Αντικατάσταση του παλαιού λέβητα και καυστήρα με αντλίες θερμότητος ή νέας τεχνολογίας Λέβητες αέριου.