23140 12863

Μόνωση Κτιρίου: Εξοικονόμηση Ενέργειας, Άνεση και Αξία

Η μόνωση κτιρίου αποτελεί καίριο παράγοντα για την εξοικονόμηση ενέργειας, την άνεση των ενοίκων και την αύξηση της αξίας του ακινήτου. Η εταιρεία μας, με μακρά εμπειρία στον χώρο, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μόνωσης για κτίρια κάθε τύπου, με τα παρακάτω οφέλη:

• Εξοικονόμηση Ενέργειας: Δραστική μείωση έως και 50% στις δαπάνες θέρμανσης και ψύξης.

• Θερμική Ανεση: Ιδανική θερμοκρασία χειμώνα-καλοκαίρι, χωρίς ακραία φαινόμενα.

• Ηχομόνωση: Αισθητά μειωμένος θόρυβος από το εξωτερικό περιβάλλον.

• Προστασία από την Υγρασία: Μόνωση κτιρίου από μούχλα και υγρασία, διατηρώντας υγιεινό περιβάλλον.

• Αύξηση Αξίας Ακινήτου: Επένδυση με πολλαπλά οφέλη, αυξάνοντας την αξία του ακινήτου σας.

Διαβάστε Περισσότερα Λιγότερα

Συστήματα
Θερμοϋγρομόνωσης

Μόνωση Οροφής, Μόνωση Ενεργειακή Θεσσαλονίκη

ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ ΟΡΟΦΗΣ

Ιχυρότατο σύστημα θερμό-υγρομόνωσης οροφής κτιρίου το οποίο δίνει θεαματικά αποτελέματα χειμώνα – καλοκαίρι επιτυνχάνοντας μείωση κατανάλωσης ενέργειας έως και 40% κατά την χειμερινή περίοδο και 4-5 C χαμηλότερη θερμοκρασία εσωτερικά του κτιρίου κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού. Απόλυτα πιστοποιημένο από τον ΚΕΝΑΚ και πρώτη επιλογή βάση συγγραφής σε όλα τα νέα κτήρια.

Το απόλυτο σύστημα θερμομόνωσης οροφής.

Όλες τα συστήματα κλασικής μόνωσης που εφαρμόζουμε καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας και απόδοσης 8-15 χρόνια με δωρεάν συντήρηση μετά τα 5 χρόνια χρήσης.

Περισσότερα Λιγότερα
Μόνωση Κτιρίου 6

ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΜΟΝΩΣΗ ΟΡΟΦΗΣ

Σύστημα θερμομόνωσης οροφής κτιρίου το οποίο δίνει πολύ καλά αποτελέσματα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες με περίπου 4-5 βαθμούς χαμηλότερα εσωτερικά του κτηρίου και σχετικά μέτρια αποτελέσματα τους χειμερινούς μήνες, εφαρμόζεται κυρίως σε παλιά κτήρια, είναι σαφώς ελαφρύτερο από τα κλασικά συστήματα σε κτήρια τα οποία αποτελούν τμήμα οροφής και δεν μπορεί να εφαρμοστεί κλασικό σύστημα ή σε εξωχικά κτήρια στα οποία η απαίτηση θερμομόνωσης αφορά τους καλοκαιρινούς και μόνο μήνες.

Όλες τα συστήματα που εφαρμόζονται στην ανεστραμένη μόνωση κτιρίου που εφαρμόζουμε καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας και απόδοσης 8-15 χρόνια με δωρεάν συντήρηση μετά τα 5 χρόνια χρήσης.

Περισσότερα Λιγότερα
Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίου, Μόνωση Ενεργειακή Θεσσαλονίκη

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΕΛΥΦΟΥΣ ΚΤΙΡΙΟΥ

Ουσιαστική και κάθετα αποτελεσματική παρέμβαση εξωτερικής θερμομόνωσης επί τους κελύφους του κτιρίου.

Ισχυρότατο σύστημα με θεαματικά αποτελέσματα η οποία εφαρμόζεται σε όλα τα κτήρια εξασφαλίζοντας άμεσα μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας θέρμανσης 40-50% συμβάλλοντας ταυτόχρονα στο επίπεδο της θερμικ΄ής άνεσης εντός του κτηρίου χειμώνα-καλοκαίρι. Εξαφανίζει άμεσα όλα τα φαινόμενα έντονης συμπύκνωσης. Εξαλείφοντας ταυτόχρονα τα συμπτώματα μούχλας εσωτερικά του κτηρίου. Η προσθήκη εξωτερικής θερμομόνωσης σε υφιστάμενο κτήριο αποτελεί επίσης σημαντική και αισιθητική αναβάθμιση, εξασφαλίζει υψηλή αντοχή σε κάθε καιρική καταπόνηση, θωρακίζει το κτήριο προστατεύοντας το απο ριγματώσεις, σπασίματα και  αποσαθρώσεις καθιστώντας παράλληλα την όψη του κτηρίου εντελώς στεγανή. Απόλυτα πιστοποιημένο σύστημα βάση ΚΕΝΑΚ και πρώτη επιλογή βάση συγγραφής σε όλα τα νέα κτήρια.

Όλες τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης που εφαρμόζουμε καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, σταθερότητας και απόδοσης 10 ετών.

Περισσότερα Λιγότερα
Μόνωση Κτιρίου 7

ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΡΟΦΗ

Δημιουργία φυτεμένου δώματος σε ανοιχτή οροφή κτιρίου με φύτευση συνήθως ήπιων πράσινων συστημάτων.

Εξειδικευμένη και δύσκολη εφαρμογή στην οποία λαμβάνονται υπόψιν αρκετές παράμετροι (βάρος-υψόμετρα στηθαίων, συστήματα φύτευσης, συστημα θερμοϋγρομόνωσης οροφής, κλίσεις απορροής, υδρορροές κ.α.)

Σχετικά νέα εφαρμογή για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία μετρά δεκαετίες στην ευρωπαϊκή και γενικά διεθνή αγορά.

Τα πράσινα δώματα δίνουν θεαματικά και μόνο αποτελέσματα:

– 8C + μείωση της εσωτερικής θερμοκρασίας του κτιρίου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

– Μείωση έως 45% του κόστους θέρμανσης και ψύξης του κτιρίου

– Ένα πανέμορφο roof garden στην οροφή του κτηρίου σας!

Όλες τα συστήματα πρ΄άσινης οροφής που εφαρμόζουμε καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας και απόδοσης 10 ετών με δωρεάν συντήρηση μετά τα 5 χρόνια χρήσης.

Περισσότερα Λιγότερα
Θερμομόνωση Πιλοτής, Μόνωση Ενεργειακή Θεσσαλονίκη

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΠΥΛΩΤΗΣ

Ουσιαστική παρέμβαση η οποία επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα χειμώνα καλοκαίρι και συμβάλλει σε μεγάλο ποσοστό στη συνολική εξοικονόμηση ενέργειας του κτιρίου.
Περιλαμβάνει εφαρμογή ισχυρού θερμομονωτικού παράγοντα εξηλασμένης πολυστερίνης ή διογκωμένης πολυστερίνης ή οικολογικού πετροβάμβακα επί της πλάκας οροφής(εσωτερικά της στέγης). Πραγματοποιείται με καθαρισμό επιφάνειας, σύστημα προληπτικής στεγάνωσης της οροφής, ισχυρή επικόλληση των θερμομονωτικών πλακών σε πάχος θερμομόνωσης βάσει μελέτης και απόδοσης του συστήματος και τέλος πλήρωση μικρών διάκενων και διατρήσεων (στηρίγματα σκελετού στέγης) με ισχυρούς θερμομονωτικούς αφρούς πλήρωσης/συγκόλλησης.

Τα συστήματα θερμομόνωσης οροφής δίνουν απόδοση εξοικονόμησης ενέργειας σε ποσοστό 25%-50% κατά περίπτωση και φυσικά λαμβάνοντας υπόψιν παραμέτρους όπως η παλαιότητα του κτιρίου, τα υφιστάμενα συστήματα σε μόνωση κτιρίου, η θέση, οι κλιματολογικές συνθήκες της εποχής κ.α.

Όλες τα συστήματα θερμομόνωσης πυλωτής που εφαρμόζουμε καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, σταθερότητας και απόδοσης 10 ετών.

Περισσότερα Λιγότερα
Θερμομόνωση Στέγης, Μόνωση Ενεργειακή Θεσσαλονίκη

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΕΓΗΣ

Ισχυρότατο σύστημα εσωτερικής θερμομόνωσης επί του δαπέδου της πλάκας οροφής (δάπεδο στέγης)  η οποία δίνει πολύ καλά αποτελέσματα  χειμώνα - καλοκαίρι εξασφαλίζοντας μείωση κατανάλωσης ενέργειας έως 30% κατα την χειμερινή περίοδο και 3-4 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία εσωτερικά του κτηρίου τους καλοκαιρινούς μήνες
 
Όλες τα συστήματα θερμομόνωσης στέγης που εφαρμόζουμε καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, σταθερότητας και απόδοσης 10 ετών.
Περισσότερα Λιγότερα
Ηχομόνωση, Μόνωση Ενεργειακή Θεσσαλονίκη

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Οι παρεμβάσεις βελτίωσης ηχομόνωσης εφαρμόζονται στα δάπεδα, στις οροφές και στις μεσοτοιχείες σε νέα αλλά και υφιστάμενα κτίρια με χρήση ειδικών πιστοποιημένων ηχομονωτικών υλικών ανάλογα φυσικά με το πρόβλημα και την απαίτηση σε αποτέλεσμα. Βελτιώνονται σημαντικά η διαβίωση των ενοίκων και προστατεύονται απο σχετικά συνεχείς και πολύ ενοχλητικούς κτυπογενε΄ίς και αερόφερτους θορύβους.
Πλήρη ανάληψη του έργου με αυτοψία, ακουστική μέτρηση του χώρου, εντοπισμός προβληματικών σημείων, παρέμβαση και αισθητική αποκατάσταση του χώρου.
Περισσότερα Λιγότερα

Συστήματα
Στεγανωσης Κτηρίων

ΟΡΟΦΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ

Ισχυρά συστήματα στεγάνωσης επί της οροφής του κτηρίου τα οποία προστατεύουν απόλυτα και με υψηλούς χρόνους αντοχής 8-15 χρόνια, τα διαμερίσματα τελευταίου ορόφου από υγρασίες και διαρροές μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

Εφαρμόζουμε όλα τα συστήματα στεγάνωσης: Ασφαλτικής βάσης (ασφαλτόπανα), Πολυουρεθανικά ψυχρά επαλειφόμενα συστήματα (Alchimika Hyperdesmo, Sikalastic 612),

Συνθετικές μεμβράνες PVC και TPO για εξειδικευμένες κατασκευές στεγάνωσης ειδικά σε μεγάλα κτήρια.

Όλες τα συστήματα στεγάνωσης που εφαρμόζουμε καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας και απόδοσης 8-15 χρόνια με δωρεάν συντήρηση μετά τα 5 χρόνια χρήσης.

ΜΟΝΩΣΗ ΑΙΘΡΙΟΥ – ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ

Υψηλής απόδοσης πιστοποιημένα συστήματα στεγάνωσης της εταιρίας Alchimica & Sika.

Υψηλής απόδοσης πιστοποιημένα και εξιδεικευμένα συστήματα στεγάνωσης των εταιριών Alchimica Ηyperdesmo LV &  Sika Sikalastic 612, τα οποία εφαρμόζονται επί των προβληματικών αιθρίων (τα οποία εμφανίζουν υγρασίες και διαρροές στην πλάκα οροφής του κάτω ορόφου)

Εφαρμόζονται ως σύστημα και με ειδικές τεχνικές μπορούν να συγκολληθουν απευθείας νέα πλακίδια πάνω τους ολοκληρόνωντας  έτσι και το αισθητικό κόμάτι της παρέμβασης.

Όλες τα συστήματα στεγάνωσης επι των αιθρίων  καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας και απόδοσης 10 ετών.

ΠΙΣΙΝΑΣ

Εφαρμογή πιστοποιημένω και εξιδεικευμένων συστημάτων στεγάνωσης σε νέες ή υφιστάμενες πισίνες. Δύσκολη, σχολαστική, υψηλών απαιτήσεων εφαρμοφή η οποία έχει να αντιμετωπίσει σε μόνιμη βάση ισχυρότατη θετική υδροστατική πίεση. Εφαρμόζονται διάφορα συστήματά στεγάνωσης (τσιμεντοειδούς βάσης, συνθετικές μεμβράνες PVC).

Συνολική ανάληψη και μόνο του έργου για 100% εγγυημένο αποτέλεσμα!

Όλες τα συστήματα στεγάνωσης πισίνας καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας και απόδοσης 10 ετών.

ΥΠΟΓΕΙΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

Ουσιαστική εφαρμογή πιστοποιημένων και εξιδεικευμένων συστημάτων στεγάνωσης επί των δομικών στοιχείων του υπογείου (δάπεδο, τοιχία)  για νέα και υφιστάμενα κτήρια.

Από τις πλέον δύσκολες εφαρμογές οι οποίες απαιτούν εξειδίκευση, γνώση και εμπειρία.

Βασίζονται στην δυνατότητα συγκεκριμένων υλικών να δέχονται απροβλημάτιστα καταπόνηση μέσω θετική ή αρνητικής υδροστατικής πίεσης.

Είναι η μόνη και κάθετη λύση ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι υπόγειοι χώροι (κατοικήσιμοι ή μη) δεν θα αντιμετωπίσουν ποτέ πρόβλημα υγρασίας, διαρροής και πλημμυρισμού.

Όλες τα συστήματα στεγάνωσης υπογείου που εφαρμόζουμε καλύπτονται από εγγυήσεις καλής λειτουργίας και απόδοσης 7-10 χρόνια.

ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Πιστοποιημένα συστήματα στεγάνωσης τα οποία εφαρμόζονται υφιστάμενες ή νεες δεξαμενές όπως: πόσιμου νερού, πυρόσβεσης, αποθήκευσης νερού, λυμμάτων βιολογικού.

Τα συστήματα αυτά βα΄σιζονται σε τσιμεντοειδούς ΄βασης επαλειφόμενα υλικά ή σε συνθετικές μεμβ΄ρανες PVC - TPO

Απόλυτα πιστοποιημε΄νη παρέμβαση  τα οποία απαιτούν εξειδίκευση γνώση και εμπειρία

Όλες τα συστήματα στεγάνωσης δεξαμενών που εφαρμόζουμε καλύπτονται από εγγυήσεις καλής λειτουργίας και απόδοσης 7-10 χρόνια.

Μόνωση κτιρίου: Γιατί να περιμένετε; Επενδύστε στην άνεση και την οικονομία σας σήμερα!

Μόνωση Κτιρίου 8
Μόνωση Κτιρίου 8

Δείτε μερικά από τα πιο πρόσφατα ολοκληρωμένα μας έργα:

Μόνωση Κτιρίου - Στεγάνωση Οροφής

Μόνωση Κτιρίου 10

Εγγυόμαστε:

Άμεση ανταπόκριση και τήρηση χρονοδιαγραμμάτων
Αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις
Έμπειρο και μεθοδικό μελετιτικό τμήμα
Υψηλή ποιότητα μελετών
Ξεκάθαρο Πλαίσιο Εγγυήσεων και After Sale Service
Δέσμευση Τιμής
Shopping Basket
HomeFAQCall UsContact

Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας και εμείς θα σας καλέσουμε άμεσα!