Προγράμματα

Χρηματοδότησης

 

Η ΜΟΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ αναλαμβάνει πλήρως την χρηματοδότηση του έργου ή των υπηρεσιών, ώστε αποκτήσετε σήμερα αυτό που ονειρεύεστε…

Χρηματοδότηση Έργου Μόνωση Ενεργειακή Θεσσαλονίκη

Τύπιοι Χρηματοδότησης

 

keimeno

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia...

keimeno

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia...

keimeno

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia...

keimeno

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia...

Η ΜΟΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ αναλαμβάνει πλήρως την χρηματοδότηση του έργου ή των υπηρεσιών, ώστε αποκτήσετε σήμερα αυτό που ονειρεύεστε.

➢ Δωρεάν αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας με άμεση ενημέρωση ποσού-επιτοκίου δανειοδότησης

➢ Δωρεάν δημιουργία φακέλου δανείου σε συνεργασία με Εurobank-Πειραιώς 

Προέγκριση δανείου σε 48 ώρες

➢ Επιτυχία προέγκρισης δανείου άνω του 90% των αιτήσεων

➢ Επισκευαστικά δάνεια έως 90% χρηματοδότηση

Σε συνεργασία με καταρτισμένους οικονομολόγους με πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό χώρο, σας προσφέρουμε τα υψηλότερα επίπεδα διαμεσολάβησης, εντελώς Δωρεάν, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση σε οποιοδήποτε στάδιο της δανειοδότησης.

Η εταιρεία μας μέσα από απόλυτα διαφανείς και αδειοδοτημένες από το κράτος συνεργασίες σας προσφέρει τον πλήρη έλεγχο της πορείας του δανειοδοτικού σας φακέλου χωρίς κρυφά κόστη και χρεώσεις, όπως ακριβώς ορίζει η νομοθεσία.

Σας ενημερώνουμε για τα επιτόκια που υπάρχουν σήμερα στις συνεργαζόμενες τράπεζες και εσείς αποφασίζετε προς ποια θα καταθέσουμε τον φάκελο δανειοδότησής σας. 

Σε όλα αυτά η οικονομική επιβάρυνση για εσάς είναι ΜΗΔΕΝ. Η έκδοση δανείου μέσω των συμβούλων της ΜΟΝΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΕΠΕ είναι δωρεάν ακόμη και στην περίπτωση όπου για οποιοδήποτε λόγο υπαναχωρήσετε σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας.

Συνολική Ανάληψη Προγραμμάτων Εξοικονομώ

Χρηματοδότηση 2
Εξωτερική Θερμομόνωση κτιρίου – Εξοικονομω κατ οικον θεσσαλονικη

Το μεγαλύτερο μέρος κατανάλωσης ενέργειας στον πλανήτη αφορά τη θέρμανση και την ψύξη των κτιρίων. Οι τοίχοι, και οι κολώνες αποτελούν δομικά στοιχεία που καθορίζουν τις θερμικές ανάγκες ενός κτηρίου, η ολοκληρωμένη θερμομόνωση των οποίων συμβάλλει αποφασιστικά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη, αναβαθμίζει τη θερμική άνεση των κατοίκων, απαλείφει τις ζημιές από υγρασίες και μούχλες στα σημεία που υπάρχουν θερμογέφυρες αλλά και προστατεύει την κατασκευή από ρηγματώσεις, θραύσεις και τη θερμική καταπόνηση που υφίστανται.

Δείτε Περισσότερα
Αντικατάσταση κουφωμάτων – Εξοικονομω κατ οικον θεσσαλονικη

Μια σημαντική παρέμβαση για την αναβάθμιση των υφιστάμενων κτιρίων, αποτελεί η αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων τους με σύγχρονα, ενεργειακά αποδοτικά κουφώματα με πιστοποιημένες ιδιότητες.
Η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται με την αντικατάσταση των κουφωμάτων με νέα θερμοδιακοπτώμενα κουφώματα, εξαρτάται από τη χρήση του κτιρίου, τα αρχιτεκτονικά του χαρακτηριστικά και το κλίμα της περιοχής.Σε κάθε περίπτωση όμως, η αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νέα, τα οποία διαθέτουν διπλούς υαλοπίνακες και θερμομονωτικό πλαίσιο οδηγεί σε εξοικονόμηση ενέργειας που ανέρχεται σε ποσοστό από 20 έως 25%, ενώ η βελτίωση της θερμικής άνεσης είναι, χειμώνα-καλοκαίρι εντυπωσιακή.

Δείτε Περισσότερα
Θερμομόνωση οροφής- Εξοικονομω κατ οικον θεσσαλονικη

Η θερμομόνωση της οροφής αποτελεί μια από τις πιο βασικές επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε ένα κτίριο. Το δώμα αποτελεί το πιο ευπαθές δομικό στοιχείο σε ένα κτίριο. Καταπονείται από τον ήλιο, τον άνεμο, τη βροχή και το χιόνι. Υπάρχουν σήμερα εξαιρετικές λύσεις θερμομόνωσης των δωμάτων που μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση και ψύξη και ανακουφίζουν τους κατοίκους από την υπερθέρμανση το καλοκαίρι και τις χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα. Επίσης το δώμα πρέπει να θερμομονώνεται και για έναν πρόσθετο λόγο, αυτόν της προστασίας της πλάκας οροφής από τη διάβρωση και τις καιρικές μεταβολές που σταδιακά την αποσαθρώνουν.

Δείτε Περισσότερα
Αναβάθμιση συστήματος Θέρμανσης – Εξοικονομω κατ οικον θεσσαλονικη

Μια από τις σημαντικές ενεργειακές επεμβάσεις σε κτήρια είναι η αναβάθμιση των παλαιών συστημάτων θέρμανσης τους. Τα συστήματα αυτά είναι ενεργοβόρα και για αυτό πρέπει να αντικατασταθούν με συστήματα νέας γενιάς, με πιστοποιημένες ιδιότητες αποδοτικά ώστε να μην καταναλώνουν πολύ ενέργεια.
Μια εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης θεωρείται επιτυχημένη όταν θερμαίνει σωστά και όσο πρέπει, καθώς επίσης εφόσον λειτουργεί οικονομικά και με ασφάλεια.
Οι παρεμβάσεις που προτείνονται είναι

– Αντικατάσταση του παλαιού λέβητα και καυστήρα με αντλίες θερμότητος ή νέας τεχνολογίας Λέβητες αέριου.

Δείτε Περισσότερα

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Ζητήστε να σας καλέσουμε άμεσα!

Πρόγραμμα Εξοικονομώ

Λάβετε δωρεάν αξιολόγηση και φάκελο!